Portita de scapare dintr-o lume monotona.

Motive pentru care nu ai dori sa subestimezi o garsoniera

Motive pentru care nu ai dori sa subestimezi o garsoniera

De cele mai multe ori tindem sa ne incadram in clisee. Poate ca ar trebui sa vezi mai departe de atat, mai ales cand la mijloc se afla confortul tau. Asa ca am auzit de multe ori ideea de a nu alege o garsoniera ca spatiu de locuit. De fapt, te incadrezi in tipare vechi daca inca gandesti asta. Iata si un top al motivelor serioase si justificate pentru care nu ai dori sa subestimezi o garsoniera. Nu conteaza din ce punct de vedere.

Daca auzi ca exista o garsoniera de vanzare care ar fi totusi primul pas de facut? Este clar ca esti in cautarea unei locuinte asa ca cel mai bine vezi cu ochii tai. Nimic nu se compara cu posibilitatea de a vedea cu ochii tai. Iata si de ce ai dori asta:

  • O garsoniera intr-un bloc nou fata de un apartament intr-un bloc vechi castiga detasat. Si comparatii de acest gen se mai pot gasi. Sa ne gandim ca daca ai o casa mare si cheltuiala este pe masura (intretinerea acesteia), este favorita o garsoniera de multe ori. Mai cu seama daca gasesti si una intr-o zona buna, esti castigat fara doar si poate.

 

  • O poti inchiria. Poate deveni astfel o alta sursa de venit pentru tine. Sa investesti in imobiliare este deja o tematica cunoscuta. Nu ai de pierdut daca stii cand sa mizezi pe vanzare. In orice caz, chiria este si ea cautata, deci ai o posibilitate si din acest punct de vedere.

 

  • Ca si locuinta proprie, o garsoniera este spatiul intim atat de cautat. Multi isi doresc asta, daca nu au familie, daca sunt burlaci, daca sunt studenti etc. Fiecare cu motivele lui, cert este ca o casa mica si compacta se potriveste cu preferintele multora.

 

  • Garsoniera este mai accesibila. Se spune ca nimic nu se compara cu posibilitatea de a achizitiona o locuinta proprie. Asadar, garsoniera ar putea fi mai accesibila pentru multi care doresc sa aiba casa lor.

 

Desigur ca exista numeroase aspecte care sa determine cat de rentabila este o alegere.  Dar sa tinem cont si de faptul ca in era moderna dezvoltatorii imobiliari se bazeaza pe tehnologii avansate, pe sisteme moderne. Intr-o mica comparatie cu apartamentele din vremea comunista, ne dam seama ca o constructie noua pare sa fie o alegere mai buna, chiar si cand este vorba de o garsoniera. Tot in stil modern se pare ca si aceste tipuri de locuinte sunt mai atragatoare, cu spatii tot mai vaste, cu solutii tot mai ingenioase, case compacte care aduc optiuni pentru un stil de viata mai mult decat decent.

Scurta concluzie

Garsoniera nu trebuie nicidecum privata de atentia cuvenita de altfel oricarui alt tip de spatiu de locuit. Aceasta poate fi o solutie la indemana, fie ca ne dorim inchieriere sau chiar si cumparare. Altele sunt grijile si anume situatia financiara, locatia si dotarile in cauza ale garsonierelor de pe piata. Asadar, sfatul este acela de a cantari mai specific in ce masura se potriveste cu nevoile noastre pana cand sa ajungem sa spunem daca o garsoniera este sau nu pe placul nostru.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *