Portita de scapare dintr-o lume monotona.

Continuă să călătorești în siguranță cu cauciucuri de iarnă!

Continuă să călătorești în siguranță cu cauciucuri de iarnă!

Vara a fost frumoasă… cât a fost! Dar ca orice lucru frumos, s-a terminat repede. Mult prea repede ar spune unii! Poate ai rămas cu amintiri plăcute, poate te-ai plimbat prin toată lumea asta mare și ai cunoscut oameni și locuri noi, dar vremea frumoasă s-a cam terminat. Desigur, pentru călătorii înrăiți, acesta nu ar trebui să fie un impediment prea mare. Vremea e doar un factor, la fel ca oricare altul, ce nu are o importanță deosebită.

E perfect atunci când ai și propria mașină și GPS. Tot ce îți rămâne de făcut este să te plimbi unde vezi cu ochii! Trebuie însă să fii atent la câteva lucruri, pentru ca totul să decurgă ca la carte. Iată câteva sfaturi pentru cei cărora le place să călătorească mai mereu și să descopere locuri noi!

Fii totdeauna pregătit de o călătorie

Lucrurile spontane sunt cele mai interesante! Planurile de multe ori strică treaba. După cum spune și vorba aceea „Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.”Dacă ești un om spontan, care face lucrurile fără să se gândească prea mult, atunci ar trebui să ai tot timpul bagajul la îndemână.

Nici nu știi când reușești să prinzi un weekend liber de la serviciu și te decizi să tragi o fugă până la mare. Bagajul poate fi o adevărată bătaie de cap. Așa că, cel mai bine e să ai mereu acolo o gentuță pregătită, în care să ai toate lucrurile necesare unei „mini călătorii”. Câteva haine în funcție de anotimp și câteva produse de îngrijire personală ar trebui să fie suficiente. Scopul unei călătorii e să vezi cât mai multe, nu să cari cât mai multe!

Profită cât de mult poți de toate clipele pe care le ai la dispoziție

Atunci când călătorești, nu e timp de pierdut, sau mai bine zis, nu e timp de somn! Asigură-te că-ți faci dinainte un plan cu toate lucrurile pe care plănuiești să le vizitezi, și bifează fiecare căsuță! Scopul călătoriilor e să profiți la maxim de  tot timpul liber pe care îl ai și să vezi cât mai multe obiective turistice!

Echipează-ți mașina cum trebuie!

Atunci când mașina ta personală e principalul mijloc de transport, chiar și când pleci într-o călătorie, fii atent și la nevoile acesteia!

Și aici nu ne referim la a-i face plinul sau a-i schimba uleiul, mai ales dacă e vorba de perioada mai friguroasă a anului. La fel cum tu te îmbraci mai gros iarna, așa trebuie să fie și ea. Și asta nu înseamnă că ar trebui să-i cumperi haine, ci cauciucuri corespunzătoare!

Mulți șoferi ignoră acest lucru, ignoră importanța anvelopelor și uită să cumoere cauciucuri de iarnă. E frumos să călătorești, dar trebuie să o faci în niște condiții sigure. E posibil să pleci toamna de acasă și când te întorci să fie deja iarna. Așa că, nu uita să pui siguranța ta pe primul loc, înainte de toate! Dacă vrei să ai parte de o călătorie lipsită de griji, atunci echipează-ți mașina cum trebuie!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *