Portita de scapare dintr-o lume monotona.

Cărucioare 3 în 1 pentru copilul tău!

Cărucioare 3 în 1 pentru copilul tău!

Cel mai emoționant, dar probabil și cel mai frumos moment din viața unui părinte este atunci când află că va deveni părinte. Pe mulți această idee îi și sperie, pentru că apar tot felul de întrebări care necesită răspunsuri. Pentru prima oară în viața lor se confruntă cu ceva nou și poate dura destul de mult până se obișnuiesc cu ideea. Pe lângă toate cărțile de parenting ce și le achiziționează viitorii părinți stresați, trebuie să acorde o importanță deosebită și lucrurilor ce o să trebuiască să fie cumpărate pentru copil. De la cărucioare 3 în 1 și până la suzete, toate trebuie stabilite în cel mai mic detaliu. Am pregătit o listă cu lucruri pe care orice viitor părinte ar trebui să le ia în considerare!

Să pregătești o cameră

Un nou membru în familie înseamnă că o să ai nevoie de mai mult spațiu. Recomandat ar fi să pregătești o cameră separata pentru micuțul de pe drum. Firește că în primele săptămâni nu te vei putea despărți de el, dar după un timp va trebui să-l lași și singur.

Camera trebuie pregătită în cel mai mic detaliu. Începând cu dimensiunea pe care ar trebui să o aibă, culorile pe care le alegi, cât de luminoasă să fie și așa mai departe. Dacă vrei să fie mai specială, poți picta personaje pe pereți. Dacă nu ești așa talentat, poți alege un tapet mai copilăros. Indiferent de ce faci, camera copilului tău ar trebui să fie foarte colorată.

Să o mobilezi corespunzător

Dacă ai pregătit deja camera, atunci trebuie să vezi și cum să o mobilezi. La început, un bebeluș nu are nevoie de prea multă mobiă. Un pat potrivit și câteva corpuri de mobilă ar trebui să fie suficiente. Trebuie să acorzi o importanță deosebită alegerii pătuțului.

Dacă vrei ceva special, vrei ceva care să creeze o atmosferă de vis, poți opta pentru un pătuț mai special și peronalizat. Dacă vrei ceva simplu, atunci ia un pat simplu dar fii mereu atent cât de sigur este tot ce cumperi.

În ceea ce privește jucăriile, acestea vor apărea pe parcurs, după ce vei observa exact ce gusturi are copilul tău.

Nu uita de lucrurile esențiale!

La ce ne referim prin lucruri esențiale? Firește, nu la o colecție întreagă de cărți de cum să-ți crești perfect copilul, sau cine știe ce altceva. Trebuie să nu uiți să cumperi lucruri de care vei avea nevoie precum premergătorul sau căruciorul.

Și ce altă investiție mai bună dacă nu cea pentru cărucioare 3 în 1? Cu un singur cărucior îți rezolvi mai toate problemele și ai cam tot ce-ți trebuie. Fie că vrei să-l plimbi pe cel mic, fie că vrei să-l  plimbi cu mașina, un astfel de cărucior îți pune la dispoziție orice.

Dacă vrei ca să nu ai nicio grijă în plus atunci când deja vei fi stresat de micuț, ar trebui să-ți pui totul la punct din timp. Poți chiar să-ți creezi o listă cu lucruri ce îți propui să le rezolvi și vei fi sigur că nu vei uita nimic!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *