Portita de scapare dintr-o lume monotona.

Ai accepta provocarea unui masaj erotic?

Ai accepta provocarea unui masaj erotic?

In ultimii ani, masajul erotic a devenit o practica destul de cunoscuta si comuna. Sunt multi cei care trec pragul unor astfel de saloane, cu gandul ca au nevoie de relaxare. Se motiveaza in fel si chip si revin cu zambetul pe buze. Poate doar teama de a exprima liber aceasta preferinta ii face sa fie pudici in societate. De altfel sunt mari fani ai saloanelor de acest gen.

De ce un masaj erotic

Exista numeroase beneficii in ceea ce priveste masajul erotic. Pentru cei care nu stiu despre asta, merita cel putin informarea tematica. Afla asadar ca masajul in general este benefic pentru intreg corpul. Daca te relaxezi si te detasezi pentru cateva minute, vei vedea ca nu te mai simti stresat, presat de nimic. De fapt, de aici pornesc toate beneficiile, din faptul ca toti muschii sunt relaxati, masati, rasfatati. Si daca ai o stare buna sa imbratisezi astfel de clipe, cu atat mai mult poti cunoaste adevaratele beneficii ale masajelor.

Daca ne raportam la cele cu tenta erotica, fara doar si poate placerea este parte din acest proces. Este vorba de un rasfat al simturilor, de masajul care sa atraga, de placerea fara egal cand o dulce maseuza isi pune toate atuu-urile la picioarele tale. Ce poate fi mai flatant pentru orgoliul masculin? Dar, surpriza sau nu, nu numai barbatii au parte de astfel de masaje.

Terapie pentru doi

Un alt beneficiu ce se leaga de masajele erotice se refera la o forma de terapie pentru cuplu. Cum vine asta? Pur si simplu, pusi in fata goliciunii, a nuditatii expuse, a placerilor fara limite, cei doi isi pot testa propriile limite raportate la partener; descopera despre sine numeroase aspecte ce pareau a fi undeva in ceata.

Este o adevarata provocare atat din partea unei femei, cat si din partea unui barbat sa accepte un masaj erotic. Si nu numai pentru sine ci si pentru partener, respectiv partenera, de unde si explozia de sentimente, trairi si bariere ce se testeaza a fi sau nu trecute. Cei care au facut acest pas au incercat in prima faza sa experimenteze. Iata o alta provocare de luat in seama.

Masaj erotic, intre acceptare si negare

Exista o discrepanta intre ceea ce unii gandesc si ceea ce fac. Dintr-o oarecare teama nejustificata refuza sa accepte ca un masaj erotic ar merita sa fie incercat. Asta pentru ca se gandesc cu teama la ce ar putea spune unii, la modul in care ar putea fi judecati. Asadar, prejudecatile ne tin departe de exprimari libere ale placerilor de acest gen.

Saloanele de masaj erotic stiu ca in contextul actual inca mai este loc de toleranta. Asadar, prefera sa mizeze pe un plan al confidentialitatii la maximum. De asemenea, saloanele care se respecta si isi permit, au servicii extinse si astfel doritorii pot opta pentru intalnirea cu maseuza – nu la salon ci intr-o camera de hotel. Spre exemplu, accesand pagina https://masajclub.ro/ veti descoperi toate detaliile de acest gen.

Desigur, in cele din urma totul se rezuma la ceea ce iti doresti sa ai parte, la refuzul unei placeri ce te vizeaza doar pe tine. Egoist sau nu, trebuie sa te pui pe primul loc si abia apoi sa accepti sau sa refuzi experienta unui masaj de acest gen.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *